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kadó was established in 1997 as the first specialized Liquorice Shop in Germany. This was discovered by some media, and they followed and reported on the store. Travel back in time with the help of our archive - radio, tv, press and web!

kadó Liquorice Store

Berliner Morgenpost (11|2019)

"Naturherb, süßlich oder kräftig salzig"

The Guardian (04|2019)

Küstenkurier (10|2017)

"Kochen mit Lakritz"

FUDGE Magazine from Japan (02|2016)

The Shopkeepers (10|2015)

"Storefront Business and the Future of Retail"

New York Times Magazine (01|2015)

"One-Thing Shops, Berlin"

Berlin´s Finest (10|2014)

"kadó - feines Lakritz"

Poche Magazine culturel en Francais (09|2014)

"Du Lakritz?"

111 Geschäfte (04|2014)

... in Berlin, die man erlebt haben muss

Ekstra Bladet (01|2012)

"Lakridsbutik"

DIE ZEIT (12|2011)

"Das schwarze Gold Europas"

Kölner Stadt-Anzeiger (02|2011)

"Taugt auch als Feuerlöscher"

Berliner Morgenpost (08|2010)

"Geschäft für Süßes & Saures"

essen & trinken (05|2009)

"Lakritzläden"

Effilee (01|2009)

"Knautschen ist wichtig"

myself (04|2008)

"...öfter mal was Neues!"

brand eins (09|2007)

"Leben und Arbeiten: Erfolg"

Pen Tokio (06|2007)

Japanese travel guide about Berlin A-Z (10|2006)

"Excerpt from page L for licorice and thus about kadó"

dpa (04|2003)

"Gesalzen, scharf und fruchtig-süß"

meine Familie & Ich (03|2003)

"Lakritzduft mit Berliner Luft"

Style & TheFamilyTunes (09|2002)

"kadólessenz"

Tagesspiegel (08|2000)

"Lakritze für den Franziskanermönch"

Berliner Kurier (08|1998)

"Scharf, süß oder salzig: Das kleine Schwarze"

Tagesspiegel (11|1997)

"Süßholz, Gummi, Salmiak"

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